Lägg en röst!

Vilken stad ska du besöka i sommar?
 

Quality Hotels PDF Print E-mail

Quality hotellen är kurs- och konferenshotell som ofta ligger mitt i stan eller med på annat sätt attraktivt läge.


 

Hotellen som ingår i Quality är business hotell med bra lägen och passar bra för både förbi passerande som önskar en god natts sömn, turister och människor som vill mötas i affärer. De har c:a 60 hotell i Norge, Sverige, Danmark och Estland.

Hotellen erbjuder gästerna bra service. Målet är att skapa avkopplande miljöer som ger dig energi och nya idéer. Som gäst kan du vara förvissad om att de gör sitt allra yttersta för att era möten, kurser och konferenser ska bli lyckade. Du hittar hotellen på c:a 55 destinationer i hela Skandinavien. Quality Hotels erbjuder arrangemang för upp till 2000 personer personer.

Så här kan priserna på Quality Hotels se ut

Stavanger från NOK 510,- per natt
Göteborg från SEK 510,- per natt
Örebro från SEK 545,- per natt
Stockholm från SEK 645,- per natt
Linköping från SEK 650,- per natt

Quality Hotell i Sverige

Quality Haninge
Hotellet ligger bara tjugo minuter söder om Stockholm med närhet till Skärgårdens Södra delar, Haninge Centrum med över 60 butiker samt friluftsområdet Rudan som erbjuder: bad, löpning och skidåkning. Pendels tar er till Stockholmsmässan på mindre än tio minuter och Stockholm City på tjugo minuter. Vi är ett affärs och konferenshotell med 114 nyrenoverade hotellrum.

Sunne, Quality Hotel Selma Lagerlöf
Hotel Selma Lagerlöf är ett förstklassigt hotell med 156 rum i härligherrgårdsstil och 10 är unika sviter. Vi serverar ordentliga ekologiskafrukost- och lunchbufféer i restaurangen och även middagar där vi mixar svensk mat med internationella rätter.

Quality Södertälje
Hotel Park Södertälje City är ett hotell med en internationell feeling med klass. Du finner oss på bästa möjliga läge centralt i Södertälje intill bra kommunikationsmöjligheter med tåg. Nu med en helrenovering håller vi utomordenligt hög kvalitet på allt från utrymmen till mat och dryck. Vi har möjlighet att ta emot 2-250 personer, små som stora.

Quality i Linköping
Quality Hotel Ekoxen är ett välkänt hotell, som ligger i centrum av Linköping, vid stadens vackraste park Trädgårdsföreningen. Bara ett stenkast från Ekoxen ligger också stadens stora utbud av shopping, nöjen och restauranger och i närheten finns ett brett kulturutbud, golfbanor och busiga äventyr.

Quality Hotell Luleå
Mitt i centrala Luleå reser sig Quality Hotel Luleå med mer än 200 vackert inredda rökfria hotellrum och sviter. De erbjuder självklart sina övernattande både handikapp och allergi rum. På hotellet känner man av Luleås traditionella sjöfartstraditioner i den anrika restaurangen Amphion där den välkända frukostbuffén dukas upp varje morgon.
Quality Vänersborg
Quality Hotel Vänersborg är bra beläget intill Vänerns sydspets. Quality Vänersborg har över 110 lyxiga och fräscha hotellrum allt från enkelrum till rum med 6 sängar. Det finns en trevlig restaurang. Konferens faciliteter för 180 personer. Friskvårdsanläggning med bl a gym, massage, hudvårdsbehandling och floating, frisör. Mini Spa med sauna pool. Stor fri parkering i anslutning till Quality Vänersborg!

Quality Västerås
Hotel Västerås är beläget 2,5 km utanför Västerås, nära naturen och med golfklubben runt hörnet. Hotellet erbjuder nästan hundra rum i olika storlekar, konferensmöjligheter från 2-115 personer, restaurang, lekrum, relaxavdelning med sauna och gratis parkering för samtliga våra övernattande besökare.

Quality i Växjö
Quality Hotel Växjö är trevligt beläget intill Fagraback rondellen och endast fem minuter från centrala Växjö. Quality Växjö erbjuder en restaurang och bar med alkoholrättigheter, fitnesscenter med träning, massage och bastu, och gratis parkering.

Quality i Örebro
Hit kan du komma när du vill. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. I alla drygt hundra fräscha hotellrum finns en 140 cm bred Queensize-bädd med underbar komfort. Alla rum har dusch, telefon och TV. På morgonen står vår mättande frukostbuffé serverad, och på kvällskvisten kan du äta middag i den mysiga restaurangen.

Quality Hotel Galaxen i Borlänge
Quality Hotel Galaxen, är en hotell-, konferens- och nöjesanläggning, belägen i Borlänge, med gångavstand till buss- och järnvägsstation, 300 meter från hotellet. Galaxen har 128 rum, flera restauranger och en sportsbar. Quality Hotel Galaxen är Dalarnas hotell nummer ett!

Quality Hotel 11 i Göteborg
Bo i centrum av Västsveriges huvudstad intill bryggor och kajpromenader ligger Quality Hotel Elva. I den gamla varvsbyggnaden vid älvkanten inryms idag ett modernt hotel präglat av nyskapande arkitektur, konst och nordisk design. En plats för möten, upplevelser, kreativitet och avkoppling. För fester och andra spektakulära festligheter används intilliggande Eriksbergshallen.

Hotell Panorama i Göteborg
Centralt beläget hotell med gångavstånd till Liseberg, Svenska Mässan, Universeum, Chalmers, Avenyn och shopping. Fritt inträde till hotellets CitySpa. Quality Hotel Panoramas rum är underbara och inredda i nordisk stil. Alla rum är rökfria.

Quality Winn i Göteborg
Nära Göteborgs norra infart reser sig Quality Winn. Ett hotell med närhet till både natur och pulserande storstad. Tio minuters bussresa och ni hamnar i smeten. Quality Hotel Winn har 121 stora rum där ni sover lugnt hela natten. När ni stiger upp finns den serverad, vår väl näringsrika frukostbuffé.

Quality Halmstad
Quality Halmstad har trevlig utsikt över Halmstad. De erbjuder en rekordelig vistelse. Quality Hotel Halmstad har mer än 100 hotellrum som är funktionelltanpassade. du kan hitta allt från standard rum med upp till fyra sängar, modernt möblerade rum och mysiga sviter. Hotellet har också 9 konferenslokaler.

Quality i Jönköping
Quality Hotel Jönköping ligger utmed motorvägen, kör av vid Eurostop. Fyra kilometer till centrum, 11 kilometer från flygplatsen och fyra km söderom Elmia mässan. På Quality Hotel Jönköping är nästan alla rum belägna i tornet med vidlång utsikt över hela Jönköping. Hotellrummen är trevliga och har sängar för en hel familj!

Kristianstad, Quality Hotel Grand, Kristianstad
På vårt hotell får du mer än "bara" ett hotellrum. Quality Kristiandsands önskan är att ge er en helhetsupplevelse som tillgodoser både kropp som själ. Detta uppnås genom att vi jobbar nära med bland annat Hälsa och Helhet spa, friskvårdshuset, golfbanor i närheten etc.

Quality Malmö Konserthuset
Quality Hotel Konserhuset är ett modernt hotell med centralt läge i hjärtat av Malmö. Hotel Konserthuset inrymmer 155 hotellrum, 12 konferensrum, restaurang, bar och mini Spa. Väldigt goda bilparkerings möjligheter i garage i anslutning till hotellet.

Quality i Skövde
Quality Hotel Prisma är centralt men lugnt intill en park. Det är bara en kort promenad till Resecentrum, affärer och nöjen. Prisma har mer än hundra hotellrum, en underbar restaurang, relax och konferensmöjligheter för upp till åttio personer.

Quality Airport Arlanda
Quality Airport Hotel Arlanda är ett nytt och fint business hotell i första hand avsett för er som önskar en övernattning nära Arlanda flygplats. Hotellet finns beläget mitt i köpcentrumet Eurostop Arlandastad, som är beläget alldeles intill motorvägen förbi Uppsala och Sthlm.

Quality Hotel Globe
Hotel vid Globen är ett modernt förstaklasshotell vid Stockholms evenemangsområde, Globen. Hotellet ligger intill alla områdets arenor och Globen Shopping. Året runt händer det mängder av tillställningar som konserter, ishockeymatcher, hästshower m.m. Endast trehundra meter från Globe tar t-banan dig på få minuter in till centrala Stockholm.

Quality Nacka
Hotellet tillhandahåller över 160 rum, 17 konferenslokaler, restaurant, bar samt relax avdelning med swimmingpool och bastu. På sen våren och sommaren är även terrassen öppen här kan du njuta av en bit mat eller ta en öl. Quality Hotel Nacka är ett modernt förstaklass hotell endast 5 min. från centrum. Intill hotellet har vi Sickla galleria. Här finner du utmärkt shopping, trevliga caféer samt mycket att göra för barnen så som Andy´s Lekland, bowling och biograf.

Quality Prince Philip
Det här är hotellet för er som vill bo centralt i Stockholm men slippa stadens larm. Quality Prince Philip är ett trivsamt hotell som finns beläget i Skärholmen/Kungens kurva, Sveriges största handelsområde. Shoppingcentrat SKHLM, som hyser mer än tvåhundra butiker, bara en knapp minuts promenad från Prince Philip.