Lägg en röst!

Vilken stad ska du besöka i sommar?
 

Hotell Gardermoen PDF Print E-mail

Et blomstrende nærlingsliv omkranser naturlig nok Oslo Airport. Her finnes alt fra de rimeligere hotellene til de dyrere.
Thon, Radisson, Best Western og Clarion er alle representert med sitt varierte tilbud av prisklasser. Thon forøvrig i mellomklassen og Radisson i den høyere prisklassen.
Clarion er et nyrenovert hotell med rom i forskjellige klasser og priser deretter.
Best Western Oslo Airport Hotell ligger bare 3 km fra flyplassen og tilbyr et av de rimelige alternativene.
På Gardermoen er også Quality, Rica og Norlandia etablert med varierte tilbud i forskjellige prisklasser tilpasset hva du krever av romfasiliteter.

Konferanse i Oslo eller konferanse i Gardemoen?

Kick-off i megaklassen? Landsmøte med tusenvis av diskusjonsklare deltakere? Lansering en rekke nye bilmodeller som trenger skikkelig plass, lys og lyd? Uansett hvor stort du planlegger det, bør du ta med Clarion Hotel Oslo Airport i planleggingen.

Det rimeligste alternativet er dog Gardermoen Bed & Breakfast, et hjemmekoselig gult trehus av et hotell. Dette hotellet ligger syv minutter med bil fra flyplassen.
Også Gardermoen Airport Motell er et rimelig alternativ lett å ta seg til.

Radisson Blu Airport Hotel har fire stjerner og fremstår som et urbant og moderne hotell.
Quality Airport Hotel, Clarion Hotel Oslo Airport, Thon Hotel Oslo Airport og Scandic Oslo Airport innehar også fire stjerner og er moderne hoteller med sentral beliggenhet til flyplassen.

Bilder fra Clarion Hotel Oslo Airport, det beste hotellet i Gardemoen!